Un exalumne de l’escola nomenat ambaixador de la Diputació de Girona per al desenvolupament sostenible

La Diputació de Girona està treballant en la constitució de la Xarxa DDGI2030, per sumar esforços per aconseguir l’acompliment de l’Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Aquesta xarxa està formada per administracions públiques, universitats, empreses, patronals, sindicats i tercer sector.
Per donar la màxima visibilitat a aquest projecte vol nomenar com a ambaixadors personalitats que es distingeixin per un compromís amb la sostenibilitat en el vessant mediambiental, social o econòmica.
L’Isaac Padrós, antic alumne de l’escola i president de l’associació Multicapacitats, ha estat un dels nomenats, pel seu compromís amb la sostenibilitat en el vessant social.
Una representació de l’escola va participar en l’acte de nomenament que va ser el divendres, 24 de març a l’Auditori Palau de Congressos de Girona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>