Ensenyament respon que l’escola d’adults té la gent necessària per a la consergeria

Ensenyament respon que l’escola d’adults té la gent necessària per a la consergeria

Polanco diu que cal una reorganització horària i que el que reclamen és un reforç extraordinari

Tapi Carreras Girona 18.11.2016 | 10:00

Manifestació per reclamar un conserge

Manifestació per reclamar un conserge marc martí

El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Josep Polanco, assegura que l’escola d’adults de Girona té les necessitats d’atenció al públic cobertes i considera que el centre ha de reorganitzar els horaris per tal que hi hagi gent al matí i a la tarda. Polanco exposa que ja n’ha parlat amb la direcció de l’escola i recorda que el Departament té assignats un conserge i una persona d’atenció al públic. En aquest sentit, apunta que si altres anys hi ha hagut un segon conserge ha estat «un reforç extraordinari».

El segon conserge que reclama l’escola d’adults fins ara el pagava l’Ajuntament de Girona i, a canvi, el Departament feia obres en centres educatius pel valor del contracte. La regidora d’Educació, Isabel Muradàs, va explicar dilluns que han fet la nova proposta en termes semblants per aquest curs, per escrit –tal com els hi ha recomanat el secretari municipal– i que no han obtingut resposta del Departament.

Respecte a això, Polanco ha recordat que la potestat última de designar més personal és del Departament i ha explicat que «en canviar la normativa legal estem mirant el mecanisme per si podem fer front a aquest reforç».

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>