L’equip directiu respon: cobrir la plaça de consergeria és necessari!

La direcció de l’escola d’adults contesta a Ensenyament que està fent retallades

?Respon a Polanco que tenen dos conserges des de l’any 2001 i que mai s’havia qüestionat

24.11.2016 | 10:37

tapi carreras girona

n Nou episodi de la pugna entre l’escola d’adults de Girona, el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament per la consergeria del centre formatiu. L’equip directiu de l’escola reclama un conserge per l’horari de tarda i es pregunta si el Departament en no posar-ne està fent de «manera encoberta» una «retallada a un sector, el d’adults, que ja pateix situacions de mínims en molts centres».

L’Escola d’Adults ha iniciat recentment un seguit d’actuacions per reclamar aquest conserge. Des de l’Ajuntament es va explicar que fins ara ells pagaven el treballador i que, a canvi, el Departament els compensava amb obres a equipaments municipals pel mateix valor. No obstant, enguany s’havia de fer l’acord per escrit, segons indicacions del sectretari municipal. El consistori ha fet la seva proposta de document, però no ha obtingut resposta del Departament Mentrestant, el director dels serveis territorials d’Ensernyament, Josep Polanco, va afirmar que amb el conserge i l’administrativa d’atenció al públic ja es cobria el necessari i que només calia una millor organització horària. A més, deia que el conserge de més que els darrers anys es contractava, era un «reforç extraordinari».

Aquestes paraules no han agradat a la direcció de l’escola. Afirmen que Ensenyament inicialment els va dir que l’Ajuntament no volia seguir fent-se càrrec de la plaça i que ells treballaven per trobar-hi una solució. Posteriorment, en una reunió amb la regidora d’Educació, Isabel Muradàs, els va comentar que havien presentat un esborrany de conveni al Departament.

L’equip directiu exposa que indicar ara que cal una reestructuació horària «només és perquè no se’n surten d’arribar a una entesa entre les dues institucions». També lamenten que Polanco parli de «reforç extraordinari» la plaça de més de més quan des de l’any 2001 l’han tingut. I exposen: «Si mai s’havia qüestionat per part de ningú que era necessari cobrir un servei públic de 08.45 a les 22.00, perquè ara es posa èmfasi en què ja tenim prou dotació i el que demanem és extraordinari».

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>