Ensenyament hi torna (30 de novembre)

L’escola d’adults ha de passar amb un conserge

Ensenyament canvia de posició i diu que el CFA té personal suficient

El director dels serveis territorials d’Ensenyament, Josep Polanco, ha demanat al centre de formació d’adults (CFA) de Girona que reorganitzi els horaris de consergeria i secretaria per funcionar amb un únic conserge. Segons Polanco, amb la dotació de PAS de què disposa aquesta escola d’adults, i que, segons va destacar, és la mateixa que tenen els altres centres d’adults de la demarcació, “es pot fer sobradament l’atenció al públic”. El CFA ha dut a terme diverses accions de protesta per la falta d’un segon conserge al centre, amb el qual han funcionat els últims anys i que consideren que és imprescindible. Inicialment, Ensenyament es va mostrar receptiu amb aquesta demanda, però ara ha canviat de posició.

Aquest segon conserge havia anat fins ara a càrrec de l’Ajuntament de Girona. Aquest any, el consistori va posar com a condició per tornar-lo a assumir la signatura d’un conveni. Segons Polanco, Ensenyament no preveu aquesta solució, entre altres coses perquè l’Ajuntament no els ha fet arribar cap document. No obstant això, el director d’Ensenyament no descarta la possibilitat de dotar d’un segon conserge el centre, però va indicar que serà un recurs extraordinari i només per aquest curs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>