Carta al director escrita per l’alumnat d’accés universitat: El conserge perdut (3 de desembre)

Opinió

El conserge perdut

Després de més de dos mesos d’haver començat el curs a l’Escola d’Adults de Girona, continuem sense resposta a la demanda de conserge presentada primer al Departament d’Ensenyament i més tard també a l’Ajuntament de Girona. Una administració passa la pilota a l’altra però ni l’una ni l’altra es fan seu el problema per tal d’intentar resoldre’l.

Com a alumnes del CFA Girona, vivim en primera persona aquest conflicte: el professorat ha de fer tasques que no li pertoquen, com ara obrir l’escola, engegar la calefacció i atendre les persones que accedeixen al centre. A part d’això, alguns de nosaltres hem començat el curs més tard perquè no hem pogut ser atesos quan tocava.

Encara que no tinguem la força dels grans col·lectius, com els controladors aeris o els treballadors del metro, som igual d’importants: creiem que l’educació significa la porta cap a un futur millor. I per això ens hem decidit, amb molt d’esforç, a tornar a estudiar. No ens poseu més pals a les rodes, si us plau!

Girona

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>