El CFA Girona anuncia més accions per obtenir el segon conserge (10 de desembre)

Educació

El CFA anuncia més accions per obtenir el segon conserge

L’escola rebutja la reorganització horària que planteja Ensenyament i no descarta manifestar-se a Barcelona

  • La comissió de professors i alumnes reunits ahir al CFA de Girona Foto: JOAN SABATER.

El centre de formació d’adults (CFA) de Girona rebutja la proposta de reorganització horària del personal d’administració i serveis de què disposa l’escola (una conserge i una administrativa) que els suggereix els serveis territorials d’Ensenyament per suplir la falta d’un segon conserge i estan disposats a continuar fent accions per aconseguir recuperar aquesta figura. Professors i alumnes no descarten que, si d’aquí a la represa del curs (a primers d’any), continuen sense resoldre aquest problema, organitzaran una manifestació a Barcelona. La directora del centre, Anna Barbany, va explicar ahir que, abans de fer noves mobilitzacions al carrer, es vol gestionar una entrevista amb un responsable del Departament d’Ensenyament a Barcelona que tingui un rang superior al director d’Ensenyament, Josep Polanco, perquè consideren que a Girona “s’han acabat les possibilitats d’aconseguir res més”. També tenen intenció de mantenir una trobada amb parlamentaris europeus per exposar-los la problemàtica i preguntar-los per la destinació dels fons social europeus que han de revertir en l’ensenyament d’adults. A més, volen entrevistar-se amb els diputats gironins al Parlament de Catalunya per conèixer de prop quina part del pressupost del 2017 –que, segons va recordar Barbany, ha estat qualificat com un dels més socials dels darrers anys pel govern català– es destinarà a les escoles d’adults. El CFA està pendent de la resposta oficial i argumentada del Síndic de Greuges, que, segons va indicar Barbany, de paraula els va donar la raó. “No volem una solució que sigui un pedaç, que és el que representa la reorganització horària del PAS, sinó que volem una solució definitiva; és a dir, la reposició del segon conserge”, va afirmar.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>