Presentació de la bústia de denúncies (El Punt Avui, 28 de febrer)

Societat

Bústies per recollir denúncies de casos de discriminació racista

L’Espai Antiracista Salt-Girona ha instal·lat la primera al centre de formació d’adults (CFA) de Girona

L’Espai Antiracista (EA) Salt-Girona ha començat una campanya per instal·lar bústies de denúncies en diferents espais de les dues ciutats com a eines de suport per a persones o col·lectius que han estat víctimes de discriminació. Poden presentar denúncies aquelles persones que hagin estat víctimes o testimonis d’agressions, insults o amenaces; denegació d’accés a un establiment; situacions de maltractament o discriminació en l’àmbit laboral, institucional, per part de professionals o per part d’algun partit polític. Les denúncies poden portar identificació o bé ser anònimes. L’Espai Antiracista ha instal·lat la primera d’aquestes bústies al centre de formació d’adults (CFA), on es va presentar la campanya, i està fent tràmits per instal·lar-ne a l’Escola d’Adults de Salt, Càritas Diocesana de Girona, l’Estació Jove i la Fàbrica Jove de Salt, l’Ajuntament de Salt, l’Ateneu Eugenienc i els instituts públics de Salt (Vallvera, Salvador Espriu i Salvador Sunyer i Aimeric). En alguns d’aquests espais, especialment als instituts, la instal·lació de la bústia anirà acompanyada de tallers o xerrades per promoure’n l’ús.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>