Acte inuagural. Presentació del llibre dels 40 anys (El Punt Avui, 12 d’octubre de 2017)

Recullen les experiències de l’escola d’adults
Es presenta el llibre dels 40 anys del centre de formació d’adults de Girona
Redacció – Girona

Les experiències personals de col·laboradors, mestres i alumnes que han format part dels 40 anys del centre de formació d’adults (CFA) de Girona s’han recollit en un llibre que es va presentar ahir al vespre a l’Aula Magna de la Casa de Cultura. Hi van participar les autores i autors del llibre a més de l’actuació musical del grup Rumba 4G. La presentació del llibre era l’últim acte de la cinquantena de programats pel centre per celebrar el seu quarantè aniversari. Segons explicava Miquel Blanch, mestre i coordinador dels 40 anys, el llibre vol servir com a eina de treball no només per al centre, sinó també per a les universitats. Actualment hi ha 1.400 alumnes al centre, que té la seu a la travessia de la Creu i als barris de Santa Eugènia, el Pont Major i el sector Est.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>