La xerrada d’en Josep Pàmies finalment s’ha de fer al CFA Girona (El Punt, 11 d’abril)

Societat

Veten una xerrada sobre alimentació alternativa

El centre de formació d’adults (CFA) de Girona va denunciar ahir haver estat objecte “d’un atac a la democràcia i a la llibertat d’expressió” per haver-se trobat ahir amb el vet per part del sindicat de CCOO a l’hora de fer, en els locals sindicals, una xerrada que portava per títol Alimentació i salut. Les veritats ocultes en alimentació, a càrrec de l’agricultor ecològic Josep Pàmies. Segons va denunciar ahir l’escola d’adults, responsables de CCOO van comunicar-los, una hora abans de la xerrada, que no podien fer-la a la seva seu. Arran d’aquesta negativa, les 140 persones inscrites a la xerrada es van desplaçar fins al CFA, on van fer-la “en condicions no gaire fàcils”. La xerrada d’ahir forma part d’un cicle de conferències organitzades pel CFA sota el títol Pels camins d’una alimentació sobirana i sostenible i que té com a ponents controvertits Pàmies i el metge naturista Xavier Uriarte. Miquel Blanch, professor del CFA, va explicar ahir que, abans de CCOO, la Casa de Cultura els va vetar també fer l’acte allà, segons ells, a causa de pressions per part de la Diputació de Girona. La resta de xerrades del cicle es faran a les instal·lacions del centre de formació d’adults de Girona. Només era la d’ahir que, per la quantitat de persones que s’hi havien inscrit, calia fer-la en un local alternatiu que finalment no es va trobar.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>